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Item Question Authors’ Response 

（place “-” if not applicable） 

1 Would you like to share data 

collected for your study to others? 

No, we are afraid we cannot do so. 

2 If not, would you like to share the 

reason for your decision? 

We have carried out this study in Spain, and therefore the 

data is subject to current local legislation.  

In the informed consent granted to patients, it is specified 

that the data collected will be treated in accordance with the 

provisions of Organic Law 15/1999, of December 13 and the 

Royal Decree 1720/2007, December 21 (both about 

Protection of Personal Data) and the Organic Law 3/2018, of 

December 5, on Personal Data Protection 

And Guarantee of Digital Rights, which accepts the 

publication of the study results only if the results are 

perfectly anonymized, and that said data will not be 

transferred to third parties. 

3 What data in particular will be 

shared? 

- 



4 Any other documents will be share? 

Such as study protocol, statistical 

analysis plan, informed consent 

form, clinical study report, analytic 

code. 

We can share documents as questionnaires, statistical 

analysis plan or informed consent form 

5 When will data availability begin? - 

6 When will data availability end? - 

7 To whom will you share the data? - 

8 For what type of analysis or purpose? - 

9 How or where can the 

data/documents be obtained? 

- 

10 Any other restrictions? - 

 

 

 

 


